Tehtävä

Halusimme pysähtyä miettimään. Meitä ja muita. Rakentaa asiakkaalle kilpailunkestävän kokonaisuuden, johon voi sitoutua vuosiksi eteenpäin. Tuottavuutta ihmisen ehdoilla. Eli ihminen sujuvana palvelevana ongelmanratkaisijana ja oppijana, kone pikakiitäjänä.

Työ luo hyvinvointia ja tuottavasti tehty työ luo lisää työtä. Niinpä me rakennamme tuottavuusmallin, joka luo lisää hyvinvointia. Sellaisen joka osaa vastata kysymyksiin ja - yhtä tärkeää - ohjaa kysymään oikeat kysymykset. Näyttää syyt ja seuraukset. Ei päästä aina helpolla, kuten ei mikään iso juttu tässä maailmassa, mutta tuottaa kyllä työyhteisöön yhteisiä merkityksiä ja hyvin sisäistettyjä tavoitteita. Ne kun vasta avaavat reitin konkreettisiin tuloksiin - työpaikan tuottavampaan toimintaan. 

Asiakaslupaus

Rakennamme järjestyksen, jossa asiakasyrityksemme saa muutamaan lainalaisuuteen ja mittariin keskittymällä tukevan otteen tuotantojärjestelmänsä tehoista ja sen ohjauksen kompleksisuudesta. Innostamme henkilöstön mukaan ja lujitamme luottamusta tuottavuustyöhön.